kunstenaar

Van kunstenaar naar ondernemer en/of verbinder

buro dijkstra begeleidt jonge talenten in de culturele wereld bij het maken van de stap van kunstenaar naar ondernemer en/of verbinder. Waarom? Uiteindelijk is het mijn droom om de culturele wereld iets ondernemender en meer ‘positive minded’ te maken. Mijn buro draagt daaraan bij door de talenten van nu, d.m.v. begeleidingstrajecten, de stap te laten zetten van talent naar professional.

lisa jasperina bommerson: “Vorig jaar, na mijn afstuderen aan de kunstacademie, heb ik kennis gemaakt met Tjitske Dijkstra van Buro Dijkstra (http://www.buro-dijkstra.nl). Zij heeft mij ontzettend veel inzichten gegeven op het gebied van ondernemerschap als (beginnend) kunstenaar. Ze biedt een heldere reflectie op jouw bestaande werk én manier van werken, en helpt jou daarin verder met behoud van jouw eigen krachten en creativiteit!
Mocht jij nou ook zin hebben in heldere reflectie, tips en/of goede feedback tijdens jouw ondernemerschap, neem contact met haar op!”
filter groningen: “tjitske heeft een echt filterhart en cultuurhart! met haar buro dijkstra heeft ze ons enorm geholpen!”

Lees hier mijn blog “Entrepreneus turn out to be the same as artists”